RIB

DU KAN VÆRE TRYG I VORES RIB. 


Produktsikkerhed er af allerstørste betydning for enhver bådebygger. Derfor samarbejder vi med marineindustriens mest betroede og respekterede leverandører og sikrer, at kun komponenter af høj kvalitet går ind i hver AB-båd. 

Vi revidere løbende vores bygge processer og sikre at alle certificeringskrav overholdes.

Vi bygger af og med de beste materialer tilgængelig.

Alle vores konsolmodeller har styrings- og styresystemer leveret af SeaStar Solutions", marineindustriens førende producent af sådanne produkter.

Vores tube og båd covers er lavet med Sunbrella, det mest avancerede stof på markedet - åndbart, vand- og UV-resistent og et af de mest miljøvenlige produkter på markedet

Dedikation til kvalitet. Rustfrie øjer, klamper og holdepunkter fra EPCO, et betroet NMMA medlem, der er ISO 9001registreret.

Vores pontonner bygges med ORCA konstruerede stof, fremstillet af Pennel & Flipo. De leverer branchens bedste produkter, er ISO 9001BV Certified (ISO 6185, ISO 15372). Selv de mindre AB-RIB'S er lavet med 820 Orca® CSM Fabric, som resulterer i ekstra beskyttelse og markedets bedste holdbarhed. 

Vores ROS brændstoftanke er NMMA-certificerede ISO 9001 og ISO 10088. Firmaet har over 50 års erfaring med aluminiumsprodukter og deres tanke er bygget i overensstemmelse med ABYC &NMMA regler.

Kvalitetskomponenter fra Attwood med den ekspertise, der kommer fra mere end 120 år i marineindustrien, sikrer pålidelighed og sikkerhed i alle vores RIBS.

Elektriske systemer fra førende producent Blue Sea Systems, kun produkter der møder ABYC, NMMA og er ISO 9001 certificeret.

Elektriske komponenter kommer fra ABYC-medlem Pacer Group, de har mere end 40 års erfaring med at levere materialer til de mest prestigefyldte yachtmærker.

Alle vores oppustelige aluminiumsbåde har Axalta-belægninger (tidligere kendt som DuPont Performance Coatings). En producent med kunder i mere end 130 lande. Virksomheden har ISO 9001/ISO TS 16949 certificeringer.

Skridsikre dæk i AB's både er fremstillet af SeaDek. Disse dæk er lavet af blødt holdbart, UV-resistent EVA-materiale, der er specielt designet til havmiljøet.

LED navigation og anker lys. Fremstillet af Perko, et ABYC medlem, hvis produkter er USCG og ISO 9001 certificeret.